Followers

Tuesday, February 15, 2011

ERR... HYE.. SAYA BLOGGER BARU!!

selalu jugak baca belog ni.. tapi tak pernah nak take part aktiviti organized by this brother.. BEN ASHAARI ni blogger femes jugak la.. walaupun haniz zalikha ranking dia lebih tinggi, tp belog brother ben ni pun tak kurang mengancam nye.. bukan mengancam nyawa yeh.. hehe!


to brother ben, saya adalah blogger baru (untuk belog ini, saya ada blog lain juga tapi tak femes macam brother ben.. hihi!).. harap mendapat sokongan dari semua untuk memajukan diri..

masih mencari2 tapak dalam dunia blogging.. and banner di atas boleh link terus ke belog brother ben.. u ols peepers boleh tengok sendiri la belog brother ben.. banyak tips untuk kita 'up' kan rating belog kita di alam maya ni..

have a look okehhh!!

8 comments:

apisv2 said...

slm
melawat dan mengunjungi rakan2 blog
kunjungan dr blog abg ben;D
nice blog;)
blog apisv2

cik ayin said...

terbang ke sini..datang dari belog abg ben :)

syikin's said...

apisv2 dan cik ayin,
tengs! kedatangan anda ke belog ini sangat dihargai!

and not to forget, special tengs to brother ben! thank u so much!!!

Hazmin said...

salam perkenalan
join segmen abg ben ye
saya pun blogger baru jgk
happy blogging ok

BLOG HAZMIN

Awangku Johan said...

salam ziarah dan salam perkenalan.. saya follow blog awak ek.. so dengan itu, mai la singgah blog saya n follow saya sekali ek.. hehe

anizsDANbintang... said...

selamat berblogging =)

ezie lizzie said...

singgah cni. dr blog abg ben. salam perkenalan. :)

syikin's said...

dear all peepers!

thanks 4 ur visit! tak sangka segmen brother ben memberi impak yg sgt hebat! alhamdulillah!

do visit again ya!

**HUGS N KISSES**